Carl Meijer
Advertentie
Volg Carl Meijer op Twitter
USA
Deutschland
UK
Nederland
Europe
België

Referenties

Op deze pagina vindt u een greep uit de referenties van opdrachtgevers die een lezing van Carl Meijer hebben geboekt.

Schretlen & Co
"Onze bijeenkomst is hartstikke goed verlopen. We zijn ontzettend tevreden en ook de 'jonge masters' waren tevreden. Als cijfer kreeg Carl een 8!"

Rabobank Gouwestreek
"Ben je op zoek naar een enthousiaste en jonge gastspreker dan moet je Carl zeker uitnodigen. Hij geeft een boeiende presentatie waarbij lef en netwerken de sleutelwoorden zijn. Een echte aanrader voor een inspirerende avond."

Delta Lloyd Groep
"Carl Meijer heeft aan de Young Professionals van Delta Lloyd Group uitgelegd welke kansen ondernemerschap biedt binnen een grote organisatie. Hij heeft dit op een herkenbare en energieke wijze gedaan. Een super goede bijdrage aan onze dag!"

Cultuurbedrijf
"De samenwerking met Carl heb ik als uitermate prettig ervaren; Carl bereidt zich goed voor, komt z'n afspraken na en wist zich in de discussie met grootheden als Jort Kelder en Willem Middelkoop uitstekend staande te houden. Complimenten!"

Rabobank
"Alles was naar wens! We hebben veel positieve reacties gehoord."

EntrepreneurshipCycle
"Nogmaals bedankt voor het spreken tijdens onze CycleStart. Ik heb veel positieve reacties gehoord over je optreden tijdens onze opening."

ThiemeMeulenhoff
"Carl heeft een prima bijdrage geleverd aan onze bijeenkomst voor docenten M&O, waarbij ondernemerschap centraal stond. Carl legde een duidelijke link tussen onderwijs en ondernemerschap en wist zijn luisteraars te prikkelen en tot denken aan te zetten."

Gemeente Hardenberg
"Carl heeft voor een groep (startende) Hardenbergse ondernemers een boeiend verhaal gehouden over zijn manier van ondernemen en ging daarbij ook in op de mogelijkheden van sociale media. Interessant en leerzaam!"

Het Assink Lyceum
"Carl is een zeer geschikte spreker voor een lezing aan middelbare scholieren. De voorbereiding was prima, het onderwerp sprak aan bij onze doelgroep (bovenbouwleerlingen van de havo en het vwo) en de reacties achteraf waren erg positief!"

Ondernemersvraag?   Stuur je vraag in voor de vraag van de week!    Klik hier voor meer informatie!
Home   -   Biografie   -   Zoeken   -   Sitemap   -   Contact   -   Seite auf Deutsch   -   Page in English